Masaže

Relax masaža

Isprobajte predivan osećaj relaks masaže na vašoj koži. Relaks masaža je masaža celog tela koja ima za cilj negu tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja, prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Trajanje: 60 minuta

Cena: 1800din.

Masaža zlatom

Čisto zlato u kombinaciji sa regenerativnim šipkovim uljem na vašoj koži. Bogata anti-age formula za negu namenjena je raskošnoj masaži tela, koja kožu čini baršunasto mekom sa nežnim zlatnim sjajem. Nakon nanošenja na kožu, zlato aktivira elektrone u ćelijama kože. Kada su aktivirani, u koži se uspostavljaju procesi ćelijske komunikacije (podstiče se obnova i rast ćelija). Nakon masaže, koža je prijatno napeta i elastična, lepog, prirodnog i mladolikog sjaja.

Trajanje: 60 minuta

Cena: 2700din.

Masaža toplim kamenjem

Masaža toplim kamenjem dovešće u balans vaše telo. Topota koju prenosi vulkansko kamenje utiče na smanjenje tenzije u mišićima i mekim tkivima. Ovom masažom se, osim oslobađanja od negativne energije, postiže bolja cirkulacija, poboljšavaju limfni tokovi i popravlja opšte stanje organizma.

Trajanje: 60 minuta

Cena: 2000din.

Masaža bambusom

Inspirisana je prirodnim dodirom bambusa i pruža zaista neopisivo iskustvo. Masaža bambusom doprineće ubrzanju cirkulacije i potpunom opuštanju mišića.

Trajanje: 60 minuta

Cena: 2000din.

Masaža toplom čokoladom

Osećaj rastopljene čokolade po Vašem telu je fenomenalan. Čokoladni krem se upija u kožu, i obezbeđuje maksimalni benefit u borbi protiv starenja pod dejstvom fenolnih jedinjenja koja se nalaze u čokoladi. Istraživanja su dokazala da stimulirajući efekat kakaa na endorfin-hormon sreće , utiče na bolje raspoloženje i na sagorevanje kalorija.

Trajanje: 60 minuta

Cena: 2000din.

Sportska masaža

Sportska masaža je poseban tip masaže koja se preporučuje kako profesionalnim sportistima tako i rekreativcima, kao i svima čije je telo izloženo većim naporima. Zagrevanje i opuštanje tkiva, poboljšanje cirkulacije, ubrzavanje izbacivanja mlečne kiseline razlog su primene sportske masaže.

Trajanje: 60 minuta

Cena: 1800din

Masaža svećom

Osećaj toplog voska u kombinaciji sa eteričnim uljima dovodi do potpunog opuštanja. Ova vrsta masaže oslobađa telo od stresa, utiče na opuštanje mišića ostavljajući vašu kožu nahranjenom, hidriranom i mekom.

Trajanje: 60 minuta

Cena: 2500din.

Parcijalna masaža

Parcijalna masaža se odnosi na tretiranje određenog dela tela sa ciljem da se masirani deo tela opusti i da se samim tim omogući skladno funkcionisanje celog organizma.

Trajanje:  30 minuta

Cena: 1000din.

Masaža glave

Masaža glave sa 100% lekovitim biljem, deluje opuštajuće i ublažava glavobolju.

Trajanje: 10 minuta

Cena: 300din.