Aqua Detox – Jonska detoksikacija

Moderan način života, koji uključuje stres i nepravilnu ishranu , znači i unošenje toksina u Vaše telo, što uzrokuje neravnotežu prirodne energije u Vašim ćelijama. Prirodna funkcija Vaših ćelija obuhvata upijanje hranjivih i izbacivanje štetnih supstanci. Neravnoteža može sprečavati ćelije da delotvorno obavljaju svoju funkciju.

Aparat Aqua detox koristi mikro električne talase kao poslednji tehnološki izum za detoksikaciju, koji ne zahteva konzumiranje lekova i operacije.

Prvi deo tretmana čini blagi piling stopala morskom soli, kako bi došlo do otvaranja pora i pripreme za drugu fazu koju čini jonska detoksikacija.

Zatim se stopala se uranjaju u toplu slanu vodu u kojoj se nalazi elektrolitički deo, katoda i anoda. Tačnije, negativni deo je u vodi, a pozitivni deo na našoj ruci koji je povezan sa aparatom. Puštanjem struje jačine 2 mA, dolazi do procesa elektrolize soli u vodi, što omogućava prodiranje jona u tkivo. Metabolizam se ubrzava, a voda u kadici menja boju. Crna boja vode ukazuje na prisustvo teških metala u organizmu, alkohola i problema sa jetrom. Crvena na astmu, probleme sa krvnim sudovima, narandžasta na reumu, artritis i slično. Boja vode precizno ne odredjuje dijagnozu, ali ukazuje koji su organi najugroženiji i iz kojih se čiste toksini. Treći deo tretmana čini cvetna kupka sa laticama ruža i na kraju relaks masaža stopala u trajanju od 15 minuta.

Predlaže se da korisnici u početku prođu od 4 do 6 tretmana u toku prvog meseca. To im pruža dobru početnu detoksikaciju, mada se može uraditi i do 10 tretmana, ukoliko korisnik ima zdravstvenih problema ili na taj način skida celulit ili višak kilograma. Posle toga preporučujemo formu održavanja jednom, do dva puta mesečno. Bitno je da prođe 48 sati između dva tretmana.

Trajanje: 40 minuta

Cena: 1000din.