Radiotalasni lifting

Šta je radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški tretman za podmladjivanje lica i tela. Služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije.

Kada se koristi radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting se radi kod atonične kože, prevremenog starenja, fotostarenja, dehidratacije… Idealan je za one koji žele da zategnu kožu lica i vrata, a da to učine na maksimalno komforan način.

Ovom metodom moguće je postići i veoma dobre efekte kada je reč o opuštenoj koži čitavog tela, pre svega stomaka, unutrašnje strane butina i nadlaktica.

Efekti radiotalasnog liftinga

Na čelu i oko očiju sitnije bore nestaju, a duboke postaju značajno pliće, nazolabijalne brazde se smanjuju, a koža zateže. Dugotrajni rezulati u redukciji bora i zatezanju kože postizu se serijom od 3-4 tretmana u vremenskom razmaku od deset dana do dve nedelje zbog kumulativne sinteze novog kolagana i elastina. U zavisnosti od starosne dobi i stepena izraženih bora, za održavanje postignutog efekta, preporučuje se jedan tretman na 2 meseca.

Da li boli?

Postupak je bezbedan, bezbolan i ne zahteva nijednu formu anestezije.

Oporavak i nega nakon tretmana

Ne daje nikakva neželjena dejstva niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana tako da se možete slobodno i komforno vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Trajanje tretmana: 45 minuta