Estetska medicina

Prof. dr Maja Jevđević, doktor estetske medicine, jedna je od prvih doktora u Srbiji opredeljenih za neinvanzivni pristup podmlađivanju i ulepšavanju. Zahvaljujući stalnom usavršavanju u našoj zemlji i inostranstvu, završenom doktoratu na Medicinskom fakultetu, velikom broju klijenata u prethodnih osam godina, pa samim tim i velikim iskustvom u praksi, danas, osim u svojoj ordinaciji u Paraćinu, radi i u novootvorenoj ordinaciji u Beogradu, “Glamour Aesthetic”, gde sa zadovoljstvom ulepšava i podmlađuje pacijente iz ovog dela zemlje.

“Ponosna sam što danas imam mogućnosti da različitim metodama podmlađivanja maksimalno učinim svojim klijentima, bez narušavanja prirodnog izgleda. Moji klijenti su energija za svaki sledeći korak usavršavanja, a svaki taj korak je nova energija koju dajem njima.”

Naš Glamour centar nudi veliki broj usluga za naše korisnike: PRP, Hijaluronski fileri, Lipoliza, Mezoterapija, Terapija protiv pojačanog znojenja, Korekcija bora, Zatezanje lica i vrata, Zatezanje tela, Podmlađivanje šaka, Podmlađivanje dekoltea, Uvećanje i korekcija usana, Uvećanje jagodica, Korekcija brade i nosa, Korekcija podočnjaka, Mezoterapija celulita, Uklanjanje strija, Tretmani protiv opadanja koseMezoporacija, Mezoniti, Botox, Baby botox, Mezobotox.