Anticelulit program

ANTICELULIT PROGRAM

MADEROTERAPIJA

Kao jedan od novijih anticelulit tretmana, maderoterapija se pokazala veoma efikasno u borbi protiv celulita. Tretman se radi naizmeničnim smenjivanjem različitih vrsta oklagija, koje slojevito razbijaju nakupljeni celulit. Uz pomoć maderoterapije se reafirmiše i oblikuje figura. Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih oklagija je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i uklanjanje masnih naslaga, zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. U kombinaciji sa krio- ili termo-gelovima, u zavisnosti od tipa vaše kože, potpomažu topljenje nagomilanih masti i utiču na zatezanje i negu kože.

Cena: 1200din.

ANTICELULIT MASAŽA

Jedna od najdelotvornijih metoda u borbi protiv celulita je anticelulit masaža. Ova  vrsta dinamične masaže osim što je delotvorna kod otklanjanja celulita, blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije i zatezanje kože.  Anticelulit masaža predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. Postoji više vrsta tehnika masaže koje se primenjuju u zavisnosti od tipa celulita. Svaka od njih je tu i služi da se razbiju nagomilane naslage u potkožnom tkivu, koje su ujedno i uzročnik pojave celulita

Da bi rezultati bili što efikasniji i trajali duži vremenski period, potrebno je napraviti seriju od deset anticelulit masaža za redom. Potom se pravi pauza od oko mesec dana, da bi se zatim odredilo da li ima potrebe za dodatnim tretmanima.

Trajanje masaže

Noge i bokovi – 40 minuta

Noge, bokovi i stomak – 60 minuta

Cena

Noge i bokovi – 900din.

Noge, bokovi i stomak – 1200din.

ANTICELULIT MASAŽA + PAKOVANJE

U kombinaciji sa anticelulit masažom, preporučuju se pakovanja u cilju bržeg izbacivanja toksina i boljeg efekta anticelulit masaže. Preporučujemo termo gel, kofeinsko pakovanje i pakovanje sa algama.

Cena

Noge i bokovi + pakovanje –  1200din.

Noge, bokovi i stomak + pakovanje – 1500din.

TERMO SAUNA

Termo sauna zagreva vaše telo, pojačava hiperemiju kože i podstiče znojenje i topljenje masnih naslaga. Do najdelotvornijih rezultata dolazi se korišćenjem termo saune, u kombinaciji sa pakovanjem i anticelulit masažom.

Cena

Anticelulit masaža (noge i bokovi) + termo sauna – 1300din.

Anticelulit masaža (noge, bokovi i stomak) + termo sauna – 1600din.

Anticelulit masaža (noge i bokovi) + pakovanje + termo sauna – 1600din.

Anticelulit masaža (noge, bokovi i stomak) + pakovanje + termo sauna – 1900din.

GIPSANE BERMUDE – Oligoesencijlani tretman

Spada u najpopularnije bodywrapping tretmane, kojim se za samo 45min mozete izgubiti u obimu jedan konfekcijski broj. U toku tretmana se nanose preparati na bazi oligoelemenata (bakar, cink, magnezijum…), koji pozitivnio deluju na organizam, jer imaju ulogu aktivatora u borbi protiv raznih neestetskih pojava. Gipsane bermude deluju na lokalizovane masne naslage, smanjuju edematozni celulit i vracaju elasticnost koži. Pokteće se limfotok i samim tim se obavlja detoksikacija  organizma i izbacuje se višak tečnosti.

Cena: 3500din

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je vid izuzetno nežne masaže koju izvodi terapeut blagim ritmičkim pritiskom na drenirajući limfni sistem, poboljšavajući cirkulaciju. Ovakav vid masaže utiče na izbacivanje toksina i smanjenje otoka.

Šta se postiže limfnom drenažom?

– efikasna detoksikacija organizma
– poboljšanje venske cirkulacije posebno kod proširenih vena i problema sa kapilarima
– prevencija i ublažavanje hipostatičkih otoka na nogama
– otklanjanje tegoba kod „umornih, teških nogu“
– bolja ishrana i regeneracija tkiva
– prevencija pojave i otklanjanje celulita
– poboljšanje ukupnog stanja imunološkog sistema

Trajanje tretmana: 60min

Cena: 1800din.

ELEKTROSTIMULACIJA

Bez umaranja postignite brzo i lako vidljive rezultate. Osećaćete se savršeno zahvaljujući vezanim programima : anticelulit i razvoj mišićnih kapiciteta po regijama: zatezanje butina, podizanje zadnjice, trbušnjaci. Zatim sledi program relaksacije mišica.

Trajanje: 45 minuta

Cena: 1000din.